ALTRES PROJECTESA banda d'aquesta web dedicada totalment a l'anime tenim altres projectes relacionats amb la documentació de la indústria del doblatge en català, més generals o més especialitzats:

Radio OPA | •One Piece• Amino      El nostre projecte principal és un recull de fitxes faltants a eldoblatge.com. Per tal de no fer perdre l'interès ni el registre de la indústria del doblatge en català i de les sèries o pel·lícules resultants, estem creant periòdicament les fitxes de doblatge faltants a la base de dades de eldoblatge.com, pàgina molt desactualitzada des de fa anys i amb manca de molts títols antics. Aquest projecte es pot trobar en format de llistat de fitxes (arxiu d'unes 400 pàgines/fitxes) o d'índex amb captures d'imatge.

      En relació també amb la web d'eldoblatge.com, a causa de la presència en abundància d'errors, també tenim un recull de fitxes corregides d'eldoblatge.com on refem algunes fitxes de doblatge de la web (amb els errors i canvis a fer indicats al peu de la fitxa).

      Per saber si alguna pel·licula o sèrie en concret s'ha doblat en català, per saber-ne més informació o per saber on trobar la fitxa de doblatge tenim el llistat de tot el material doblat en català en una fulla de càlcul. 

      La resta dels nostres projectes estan destinats al doblatge en català d'algunes franquicies d'animes de llarga durada concretes: