Propera estrena:



Benvinguts a la pàgina web del doblatge d'anime en català. En aquesta base de dades anem poc a poc afegint les fitxes de doblatge tant de les pel·lícules com de les sèries anime doblades al català així com les dels actors de doblatge que hi participen.


Fitxes de
doblatge
         Fitxes 
          totals
        Fitxes
      d'actors
   431        1015         472



Aquesta pàgina s'ha creat amb la finalitat de servir com a compendi de la història del doblatge català d'anime. Complementàriament a la web tenim un compte de twitter on us fiquem al dia de totes les novetats de l'anime en català. Tot i ser un blog volem mantenir un aspecte formal i completament legal pel que no pretenem fer res més que informar i promoure l'arribada de més anime en català fent-ne resó només a les vies legals.

Les fitxes de doblatge tenen dades generales, dades de producció, dades de doblatge i la taula completa dels actors que hi participen (amb una imatge del personatge, el seu nom i l'enllaç a la fitxa del seu actor). D'altra banda en les fitxes dels actors podeu trobar-ne una fotografia, informació professional, data del debut, la seva fitxa de doblatge en català i/o castellà, una mostra de doblatge, un recopilatori d'alguns dels seus principals papers d'anime i la taula amb els personatges d'anime que ha donat veu (amb una imatge del personatge, el seu nom, la seva sèrie/pel·lícula corresponent amb el seu enllaç i la/es data/es en que l'ha doblat).

Les diverses seccions de la pàgina són les següents:


Calendari complet de les pròximes estrenes de pel·lícules i episodis nous d'anime en català en televisió, cinema o edició física per tal de donar suport a la consumició legal d'aquest material i fer-ne promoció.


Llistat complet de tot el material d'anime doblat al català amb els enllaços a la seva respectiva fitxa de doblatge si la tenim finalitzada. Per facilitar-ne la cerca es pot seccionar la llista segons el format, el gènere/demografia, la estrena japonesa o l'estrena catalana.


Llistat dels actors de doblatge que han participat en els doblatges d'anime en català al llarg de tota la història amb la seva fitxa de doblatge corresponent.


Llistat de les veus desconegudes que no hem pogut identificar en la realització de les fitxes per tal de poder-les reconèixer més fàcilment. Estan separades per gènere i ordenades cronològicament i algunes tenen una mostra curta.


Compilació i explicació dels altres projectes relacionats amb el doblatge en català en els que treballem amb els seus enllaços.


Correus i xarxes socials en les que ens podeu trobar per si hi ha dubtes, per avisar d'errors o per aportar informació mancant.